вул.Молодіжна,12
м. Херсон

Вітаємо команду переможців з інформатики

ФОТОАЛЬБОМ

13 квітня 2019 року на кафедрі програмних засобів і технологій Херсонського національного технічного університету відбулося відкриття І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування АСМ-ICPC.
Понад 15 команд навчальних закладів вищої освіти, професійної освіти та загальної середньої освіти Херсонського регіону радо привітали декан факультету кібернетики та системної інженерії Н. А. Кругла, завідувач кафедри програмних засобів і технологій В. Г. Шерстюк та заступник завідувача кафедри з навчальної роботи О. М. Ляшенко, які побажали учасникам Олімпіади завжди прагнути успіху, постійно підвищувати свій рівень знань, що неодмінно стануть на користь в майбутній професійній діяльності.
П’ять годин поспіль учасники розв’язували завдання високого рівня складності та вчилися злагоджено працювати у команді.
Після змагань І етапу відбулося нагородження переможців й учасників Олімпіади. Нагороди вручали голова журі Олімпіади – д.т.н., доцент кафедри програмних засобів і технологій М.В. Жарікова, а також члени журі – Senior Fullstack Developer компанії «Logicify» Дмитро Селищев та PR-менеджер компанії «DataArt» Ірина Третьякова.

Команда нашої школи у складі: Селеман Денис (10-В), Ємець Олександр (10-В), Левицький Стас (8-В) посіли перше місце й стали переможцями.

Підготувала команду – Ільницька В.С.


Ми щиро вітаємо переможців  Олімпіади та бажаємо їм перемог у майбутньому!

.

Скринька довіри