вул.Молодіжна,12
м. Херсон

Благодійні акції «Милосердя» до Дня Святого Миколая та Нового року

Фотоальбом

День Святого Миколая та переддень Нового року - час, коли усі чекають на подарунки, знаходяться в очікуванні якогось фантастичного дива, у всіх з'являється бажання зробити близьким безліч подарунків. Це час, коли допомога ближньому є такою важливою і такою бажаною. В нашій школі були проведені благодійні акції «Милосердя».

Так, учні 1-А класу (класовод Кір*янова О.В.) для відділення патології новонароджених дітей Обласної дитячої лікарні придбали підгузники, молочні суміші на загальну суму 1525грн.

Учні 2-Б класу (класовод Гладченко О.А.) привітали вихованців КНП  "Херсонського обласного Будинку дитини" Херсонської обласної Ради та подарували дитячий манеж вартістю 6500грн.

До Дня Святого Миколая учні 1-Г класу разом з батьками ( класовод Бобкова Ю.С.) не змогли залишитися  осторонь і допомогли дітям Херсонського обласного дитячого будинку  продуктами харчування та засобами гігієни – на 4200грн.

Учні 2-А класу (класовод Хандусенко Є.В.) завітали у гості до свого підшефного інваліда Марецького Ілюші та подарували йому іграшки, солодощі та засоби гігієни на суму 1705грн.

До Дня Святого Миколая учні 2-Г (класовод Хруслова Н.С.) та 10-Г (класний керівник Кандиба А.В.) класів завітали до вихованців Олешківського дитячого будинку-інтернату для дітей з фізичними вадами та подарували їм іграшки, мобільні аксесуари, багато цукерок, гігієнічні засоби, шкарпетки та одяг (2-Г – 4880грн., 10-Г – 1520грн.).

З прийдешніми новорічними святами маленьких відвідувачів Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю поздоровили учні 4-В класу (класовод Гримальська О.О.) та подарували їм розвиваючі ігри, канцелярські приладдя на 1491грн.

Учнівсько-батьківський колектив 5-А класу (класний керівник Бєлая Ю.О.) привітали пацієнтів відділення патології новонароджених дітей Обласної дитячої лікарні, придбавши засоби гігієни, молочні суміші на 3100грн, а також подарували дерев’яне дитяче ліжко. Сюди ж завітали й учні 7-Б класу (класний керівник Заярна О.В.) з подарунками на суму 500грн.

Учні 5-Б класу (класний керівник Ганзен М.С.) допомогли пацієнтам відділення реанімації Обласної дитячої лікарні, подарувавши засоби гігієни на суму 1197грн. Також у відділення завітали учні та батьки 7-А класу (класний керівник Кубік Ю.П.), придбавши постільну білизну і засоби гігієни на суму 2564грн.

Ось уже декілька років учні 6-А класу (класний керівник Самсонова О.І.) підтримують дружбу з Олександрою Коперсако, дівчинкою 10 років, яка хворіє на ДЦП. Ось і напередодні Дня Святого Миколая діти привітали подружку і зробили їй приємні подарунки на 900грн.

Учні 7-Г класу (класний керівник Гусєва О.В.) привітали свою підшефну дівчинку-інваліда й зробили їй приємні новорічні подарунки на суму 607грн.

У Будинок дитини учні 8-А класу (класний керівник Остроконь О.М.) та учні 8-В класу (класний керівник Бородіна І.В.) завітали не з пустими руками: були подаровані засоби гігієни на суму 1342грн (8-А) та 687грн (8-В).

До своїх підшефних інвалідів приїжджали учні 8-Г класу (класний керівник Мовчан Л.Д.) та зробили багато приємних новорічних подарунків на загальну суму 853грн., 9-А класу (класний керівник Гнатюк Т.А.) на загальну суму 770грн., 9-Б класу (класний керівник Войналович О.В.) для молодшого брата своєї однокласниці Колотія Максима – на 1044грн., 10-В класу (класний керівник Бірюкова Т.А.) зробили подарунки на 2750грн.

На кошти, що були зароблені під час новорічного ярмарку учнями та батьками 4-В класу (класовод Гримальська О.О.), був придбаний кондиціонер для відділення реанімації Обласної дитячої лікарні.

Нехай наша допомога стане святом Милосердя, Доброти і Любові до ближніх!

.

Скринька довіри