вул.Молодіжна,12
м. Херсон

Конкурс - презентація-реклама улюбленої книжки української літератури «Книгоманія – 2021»

фотозвіт

Користь читання книг вже давно доведена вченими.

Так, начитані люди рідше бувають бідними, читання книг продовжує здоров'я розуму, позбавляє від стресу навіть краще, ніж музика або прогулянки.

Щоб ви не читали, голова наповнюється новими знаннями, і ви ніколи не знаєте, в який момент вони вам знадобляться. Але чим знань більше, тим більше ви готові протистояти будь-яким перешкодам.

Читання покращує, урізноманітнює і дуже розвиває мову, тож якщо книги – ваші постійні супутники, то з браком слів ви не стикнетеся.  

Люди, які часто читають, як правило, більш чутливі, ніж ті, хто цього не робить. Читання книг розвиває соціальні навички і здатність до емпатії.  

Декілька тижнів 6-7 класи отримали положення, згідно яких необхідно  було підготувати презентацію-рекламу однієї будь-якої книжки сучасної української дитячої літератури.  

Основні вимоги:  чіткість та злагодженість виступу учнів, оригінальність подання та розкриття сюжету твору і змісту книги, наявність костюмів, декорацій, музичність презентації.

Задача класних колективів була прорекламувати улюблену книжку свого класу.

Із 7-х класів виступили: 7-А клас про книжку Сергія Гридіна «Федько, прибулець з інтернету»; 7-В прорекламував книжку  Вадима Карпенко «Марко та Харко»;  7-Гклас - про книжку  Володимира Рутківського «Сторожова застава».

Із 6-х класів брав участь тільки 6-В клас, який прорекламував книжку Сергія Гридіна «Федько у віртуальному місті».

Читайте книги. Адже книга - одна з самих близьких друзів!

Дружите з книгою і вона вас ніколи не підведе!

 

.

Скринька довіри