вул.Молодіжна,12
м. Херсон

Юннати Херсонщини - переможці Всеукраїнської трудової акції «Парад квітів біля школи»

фотозвіт

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України у 2020 році було проведено щорічну Всеукраїнську трудову акцію «Парад квітів біля школи». Трудова акція передбачала активізацію роботи закладів загальної середньої освіти щодо благоустрою та покращення стану їх зовнішнього озеленення; спрямування зусиль навчальних закладів на спільні практичні дії благоустрою прилеглої території; розвитку у здобувачів освіти почуття дбайливого господаря закладу, в якому вони навчаються; залучення учнівської молоді до озеленення та впорядкування території навчальних закладів та закладів соціальної сфери; залучення дітей та підлітків до розробки проектів озеленення навчальних закладів та практичне їх впровадження.
Грамотами Національного еколого-натуралістичного Центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджено:

За ІІ місце:
- Джиоєву Єлизавету, ученицю 11-Г класу Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради Херсонської області (керівник Кандиба А. В.).

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу!
З підсумковим наказом можна ознайомитися за посиланням.
https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2020/01/04-02-32.pdf

.

Скринька довіри